View unanswered posts | View active topics It is currently 18 Oct 2018, 05:26



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
setup 3 kanaals vliegtuig in mode 1 
Author Message
User avatar

Joined: 12 Nov 2010, 00:21
Posts: 336
Location: Maarkedal
Reply with quote
Post Number:#1 setup 3 kanaals vliegtuig in mode 1
Hallo,

Ikzelf vlieg mode 1 met 4 kanalen. Ik probeer nu op de sim te vliegen met drie kanalen in mode 1 (dus zonder rolroeren) maar ik heb altijd de neiging om met de rechterhand de rolroeren te gebruiken!

Ik heb nu gedacht om het richtingsroer op het kanaal van mijn rolroeren aan te sluiten of is dit tegen alle logica in?

Ik vind het raar om enkel rechts gas te bedienen en dan links te moeten hoogte en richting te controleren, alsof je in de soep roert.

_________________
Indien God wou dat de mens kon vliegen dan had hij zijn beenderen hol gemaakt en niet zijn hoofd!


15 Nov 2013, 21:53
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: 28 Nov 2007, 20:53
Posts: 6189
Location: Ursel
Reply with quote
Post Number:#2 Re: setup 3 kanaals vliegtuig in mode 1
Beste Frank dat "in de soep roeren" ga je toch gewoon moeten worden hoor :P Vlieg je nu mode ??n of twee eens je aan acro toe bent is het zowel met de rechter en de linker stick "in de soep roeren" hoor. :twisted:
De meesten (ik ook) als je een 3 kanaal toestel vliegt plug je de servo van het richtingsroer op de plaats van de rolroeren in de ontvanger.

_________________
Groetjes ReneDL

Uit je fouten kan je leren <<Hoe sneller je ze maakt hoe meer tijd je hebt om ze te herstellen >>


15 Nov 2013, 23:07
Profile
User avatar

Joined: 12 Nov 2010, 00:21
Posts: 336
Location: Maarkedal
Reply with quote
Post Number:#3 Re: setup 3 kanaals vliegtuig in mode 1
ReneDL wrote:
De meesten (ik ook) als je een 3 kanaal toestel vliegt plug je de servo van het richtingsroer op de plaats van de rolroeren in de ontvanger.


Dit is wat ik ook in gedachte had Ren? :think: , het voelt handiger aan!

nu nog zien hoe ik dat op mijn sim "Phoenix" verander

groetjes

_________________
Indien God wou dat de mens kon vliegen dan had hij zijn beenderen hol gemaakt en niet zijn hoofd!


15 Nov 2013, 23:29
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: 28 Nov 2007, 20:53
Posts: 6189
Location: Ursel
Reply with quote
Post Number:#4 Re: setup 3 kanaals vliegtuig in mode 1
in het zenderprogramma van Phoenix moet je enkel richtingroer en rolroer van plaats wissel. :wink:

_________________
Groetjes ReneDL

Uit je fouten kan je leren <<Hoe sneller je ze maakt hoe meer tijd je hebt om ze te herstellen >>


15 Nov 2013, 23:58
Profile
User avatar

Joined: 12 Nov 2010, 00:21
Posts: 336
Location: Maarkedal
Reply with quote
Post Number:#5 Re: setup 3 kanaals vliegtuig in mode 1
heb intussen de knopjes gevonden! vliegt lekker nu. :dance:

_________________
Indien God wou dat de mens kon vliegen dan had hij zijn beenderen hol gemaakt en niet zijn hoofd!


16 Nov 2013, 00:22
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum theme by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.