View unanswered posts | View active topics It is currently 19 Jul 2018, 13:11



Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Locale techneut 
Author Message

Joined: 26 Aug 2011, 02:10
Posts: 3980
Location: Genk
Reply with quote
Post Number:#1 Locale techneut
:wink: gezien er overal ineens winkels onstaan He Nick :P

Dacht ik ga ff me eigen service opzetten :wink:

het gaat dan vooral over het technische aspect :handgestures-thumbupleft:
:clap: wat kan ik doen, beetje alles met een PC , dus verbouwen ( upgraden van je PC ) het samenstellen met jouw wensen als je van 0 wilt beginnen (Y) en upgrade advies ook. Assembleren. Het "sneller" maken van je PC en ook exclusief PS3 reparaties :shifty:


Ofc dit is een service :handgestures-thumbsup: en ik doe dit met plezier en gezien ik nu al iemand aant helpen ben opt forum met dit dacht ik I shall share it!
Advies enzo is geen probleem kan via DM of in het topic besproken worden :wink: assembleren of evt upgrade of whatever zal je moeten afzakken naar den Limburg :twisted: evt met je RC bak :P

Kosten zijn er niet zolang ik geen verlies maak :shifty: ik doe dit uit plezier, als hobby en ik er wat van ken :mrgreen: de belonging ( mits geen verlies lang mijne kant ) is dan totaal aan u :wink: :wink:


Mvg Yabusa

_________________
Kiek die Nitro Rustler GOAAAN !!!!!!11!!!11!
Vergeet je hier niet op te geven en te kijken wie waar woont!


10 Mar 2012, 02:03
Profile
User avatar

Joined: 05 Nov 2011, 22:07
Posts: 288
Location: Wingene
Reply with quote
Post Number:#2 Re: Locale techneut
hey Techneut :-)

voor vloeiend phoenixrc te draaien op een laptop, wat heb je dan nodig qua videokaart?

_________________
Image
**Mikado LOGO600 **SAB GOBLIN630**Outrage Fusion 50FBL**


12 Mar 2012, 15:17
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: 28 Nov 2007, 20:53
Posts: 6183
Location: Ursel
Reply with quote
Post Number:#3 Re: Locale techneut
jaslhelicopters wrote:
hey Techneut :-) voor vloeiend phoenixrc te draaien op een laptop, wat heb je dan nodig qua videokaart?

Hier een beetje informatie :wink:
To successfully use Phoenix, you will need the following:
? IBM-compatible PC computer with 1.0 Ghz Pentium 3/4 or AMD Athlon/64 compatible processor
? Microsoft Windows XP, Windows Vista or Windows 7 operating system
? 256MB system memory (RAM)
? 1.5 GB free, uncompressed hard-disk space*
? ATI Radeon 9800/NVidia Geforce Ti4200 with at least 128MB memory
? Microsoft DirectX 9.0c or higher
? DVD-ROM Drive for installation
? 1 free USB 1.1/2.0 port
? 100% DirectX 9 compatible sound card (optional)

_________________
Groetjes ReneDL

Uit je fouten kan je leren <<Hoe sneller je ze maakt hoe meer tijd je hebt om ze te herstellen >>


12 Mar 2012, 17:00
Profile

Joined: 26 Aug 2011, 02:10
Posts: 3980
Location: Genk
Reply with quote
Post Number:#4 Re: Locale techneut
ReneDL wrote:
jaslhelicopters wrote:
hey Techneut :-) voor vloeiend phoenixrc te draaien op een laptop, wat heb je dan nodig qua videokaart?

Hier een beetje informatie :wink:
To successfully use Phoenix, you will need the following:
? IBM-compatible PC computer with 1.0 Ghz Pentium 3/4 or AMD Athlon/64 compatible processor
? Microsoft Windows XP, Windows Vista or Windows 7 operating system
? 256MB system memory (RAM)
? 1.5 GB free, uncompressed hard-disk space*
? ATI Radeon 9800/NVidia Geforce Ti4200 with at least 128MB memory
? Microsoft DirectX 9.0c or higher
? DVD-ROM Drive for installation
? 1 free USB 1.1/2.0 port
? 100% DirectX 9 compatible sound card (optional)


Laptop specs kun je NIET vergelijken met PC specs ;)

JASL wat heb je als laptop? OF heb je geen ? Ga je 1tje kopen, wat is je budget? Waarvoor moet die nog dienen dan?
Nu lijkt me phoenixrc niet zo een specs vreter maar toch ;)
Een Videokaart van de laptop kun je 7/10 keer ook niet wisselen :wink:
Mvg

_________________
Kiek die Nitro Rustler GOAAAN !!!!!!11!!!11!
Vergeet je hier niet op te geven en te kijken wie waar woont!


12 Mar 2012, 17:14
Profile
User avatar

Joined: 05 Nov 2011, 22:07
Posts: 288
Location: Wingene
Reply with quote
Post Number:#5 Re: Locale techneut
yabusa wrote:
ReneDL wrote:
jaslhelicopters wrote:
hey Techneut :-) voor vloeiend phoenixrc te draaien op een laptop, wat heb je dan nodig qua videokaart?

Hier een beetje informatie :wink:
To successfully use Phoenix, you will need the following:
? IBM-compatible PC computer with 1.0 Ghz Pentium 3/4 or AMD Athlon/64 compatible processor
? Microsoft Windows XP, Windows Vista or Windows 7 operating system
? 256MB system memory (RAM)
? 1.5 GB free, uncompressed hard-disk space*
? ATI Radeon 9800/NVidia Geforce Ti4200 with at least 128MB memory
? Microsoft DirectX 9.0c or higher
? DVD-ROM Drive for installation
? 1 free USB 1.1/2.0 port
? 100% DirectX 9 compatible sound card (optional)


Laptop specs kun je NIET vergelijken met PC specs ;)

JASL wat heb je als laptop? OF heb je geen ? Ga je 1tje kopen, wat is je budget? Waarvoor moet die nog dienen dan?
Nu lijkt me phoenixrc niet zo een specs vreter maar toch ;)
Een Videokaart van de laptop kun je 7/10 keer ook niet wisselen :wink:
Mvg


ja die specs zijn enkel voor een gewone pc, ik vroeg me dus af hoe je dat kan vergelijken met een laptop, ben eens gaan zien in saturn, maarja ik kan niet gaan aan al die benamingen aannuit.

heb nu een laptop vaio sony van 5jaar oud en men sim is realflight 3.5, en dan ging al niet zo denderend

enigste waar het moet voor dienen is boekhouding, maar is online, en orders verwerken is ook online, dus dat heeft niveel nodig, maar wil er wel een nieuwe sim op kunnen gebruiken + evt aansluiten op een beamer.

budget, enkel voor hetgeen ik nodig heb.

alvast bedankt !

_________________
Image
**Mikado LOGO600 **SAB GOBLIN630**Outrage Fusion 50FBL**


12 Mar 2012, 17:59
Profile WWW

Joined: 26 Aug 2011, 02:10
Posts: 3980
Location: Genk
Reply with quote
Post Number:#6 Re: Locale techneut
Beamer heeft welke aansluiting? HDMI? DVI? VGA?

Neem aan gezien je in Saturn geweest bent dat Nederland ingaan voor dat ding geen probleem is

Scherm formaat?

Weet je echt niet een budget anders is het wat rond zoeken in de koffiepot :P
Kan je eentje aanbevelen die je weer 5jaar gaat helpen en evt andere games wel goed aankan of moet het echt bare minimum zijn?

_________________
Kiek die Nitro Rustler GOAAAN !!!!!!11!!!11!
Vergeet je hier niet op te geven en te kijken wie waar woont!


12 Mar 2012, 18:35
Profile
User avatar

Joined: 05 Nov 2011, 22:07
Posts: 288
Location: Wingene
Reply with quote
Post Number:#7 Re: Locale techneut
beamer heeft een vga aansluiting en eentje met die ronde geel rood en wit

echt het minimum is voor niks anders nodig, moet het knn aftrekken van de belastingen zonder veel miserie

de Saturn, dat is in Brugge aan het station :-)

_________________
Image
**Mikado LOGO600 **SAB GOBLIN630**Outrage Fusion 50FBL**


12 Mar 2012, 18:51
Profile WWW

Joined: 26 Aug 2011, 02:10
Posts: 3980
Location: Genk
Reply with quote
Post Number:#8 Re: Locale techneut
Oeie, ist Nederlandse ver weg voor u? Kun je veel beter spullen halen qua electronica dan hier is veel goedkoper
Als je dat dan nog kunt aftrekken weet ik niet :confusion-scratchheadyellow:

_________________
Kiek die Nitro Rustler GOAAAN !!!!!!11!!!11!
Vergeet je hier niet op te geven en te kijken wie waar woont!


12 Mar 2012, 18:56
Profile
User avatar

Joined: 05 Nov 2011, 22:07
Posts: 288
Location: Wingene
Reply with quote
Post Number:#9 Re: Locale techneut
Het is eigenlijk meer voor die videokaart, waar ik niks van snap. Die intelgraphics is dat goed of moetn het radeon of nvidiaa zijn?

_________________
Image
**Mikado LOGO600 **SAB GOBLIN630**Outrage Fusion 50FBL**


12 Mar 2012, 20:34
Profile WWW

Joined: 26 Aug 2011, 02:10
Posts: 3980
Location: Genk
Reply with quote
Post Number:#10 Re: Locale techneut
Intel graphics is eigenlijk zoals het zegt INTEL de CPU die tevens ook het GPU gedeelte opzich neemt voor simpel youtube te kijken enzo gaat dat geen problemen geven ga je gamen gaat die gewoon fokken :wink:

AMD kaarten zijn over het algemeen goedkoper en presteren dan ook iets minder dan de NVIDIA kaarten MAAR de 7xxx series van AMD zijn uit deze zijn goedkoop voor wat ze je geven qua performance :wink:

Als je een degelijke laptop wilt met dan een goede kaart kijk je naar een 600euro in nederland

maar bv een Asus X54HY-SX032V van 500euro zou ook meer dan genoeg zijn

Let op ik praat over prijzen in nederland, dan is je toetsenbord ook geen azerty meer maar qwerty :!:

_________________
Kiek die Nitro Rustler GOAAAN !!!!!!11!!!11!
Vergeet je hier niet op te geven en te kijken wie waar woont!


12 Mar 2012, 20:39
Profile
User avatar

Joined: 05 Nov 2011, 22:07
Posts: 288
Location: Wingene
Reply with quote
Post Number:#11 Re: Locale techneut
yabusa wrote:
Intel graphics is eigenlijk zoals het zegt INTEL de CPU die tevens ook het GPU gedeelte opzich neemt voor simpel youtube te kijken enzo gaat dat geen problemen geven ga je gamen gaat die gewoon fokken :wink:

AMD kaarten zijn over het algemeen goedkoper en presteren dan ook iets minder dan de NVIDIA kaarten MAAR de 7xxx series van AMD zijn uit deze zijn goedkoop voor wat ze je geven qua performance :wink:

Als je een degelijke laptop wilt met dan een goede kaart kijk je naar een 600euro in nederland

maar bv een Asus X54HY-SX032V van 500euro zou ook meer dan genoeg zijn

Let op ik praat over prijzen in nederland, dan is je toetsenbord ook geen azerty meer maar qwerty :!:



ok merci ! morgen eens gaan zien

_________________
Image
**Mikado LOGO600 **SAB GOBLIN630**Outrage Fusion 50FBL**


12 Mar 2012, 21:29
Profile WWW

Joined: 26 Aug 2011, 02:10
Posts: 3980
Location: Genk
Reply with quote
Post Number:#12 Re: Locale techneut
Pleasure :lol:


Goed dat ik iets van laptops weet :P weet meer van de desktops :P

maarja die sim moet wel lukken hoor :wink:

_________________
Kiek die Nitro Rustler GOAAAN !!!!!!11!!!11!
Vergeet je hier niet op te geven en te kijken wie waar woont!


12 Mar 2012, 21:37
Profile
User avatar

Joined: 05 Nov 2011, 22:07
Posts: 288
Location: Wingene
Reply with quote
Post Number:#13 Re: Locale techneut
yabusa wrote:
Pleasure :lol:


Goed dat ik iets van laptops weet :P weet meer van de desktops :P

maarja die sim moet wel lukken hoor :wink:



heb een asus gekocht met 7470m 1Gb videokaart, hoop dat het gaat lukken, is ook met HDMI, dus nu moeten zoeken naar een beamer met HDMI aansluiting, ken je daar ook iets van?

alvast bedankt voor de moeite !

_________________
Image
**Mikado LOGO600 **SAB GOBLIN630**Outrage Fusion 50FBL**


13 Mar 2012, 15:42
Profile WWW

Joined: 26 Aug 2011, 02:10
Posts: 3980
Location: Genk
Reply with quote
Post Number:#14 Re: Locale techneut
jaslhelicopters wrote:
yabusa wrote:
Pleasure :lol:


Goed dat ik iets van laptops weet :P weet meer van de desktops :P

maarja die sim moet wel lukken hoor :wink:



heb een asus gekocht met 7470m 1Gb videokaart, hoop dat het gaat lukken, is ook met HDMI, dus nu moeten zoeken naar een beamer met HDMI aansluiting, ken je daar ook iets van?

alvast bedankt voor de moeite !


haha heb je die nummer van de asus? :P
En hogere nummer van kaart betekent NIET altijd beter :P maar dacht die wat ik zei een 64xxM te hebben de 74xx M is rete snel :P

Voor die Beamer heb je nu 2keuzes !
je koopt een nieuwe FHD beamer :wink: die kosten veel centjes bedoel dan ook full HD resolutie he
Of een ander met HDMI ingang ben je nog altijd een goei 500+euro kwijt denk ik


Of je gaat met een overloopje werken van HDMI naar die rood en witte stekker of wat was het?

Je kunt naar DVI en VGA zonder problemen gaan de andere weet ik niet echt

Over beamers weet ik niet veel maar kan de nodige research doen met de nodige gegevens en wensen

_________________
Kiek die Nitro Rustler GOAAAN !!!!!!11!!!11!
Vergeet je hier niet op te geven en te kijken wie waar woont!


13 Mar 2012, 17:37
Profile
User avatar

Joined: 05 Nov 2011, 22:07
Posts: 288
Location: Wingene
Reply with quote
Post Number:#15 Re: Locale techneut
is van X73B serie met videokaart radeon hd 7470M 1Gb, vanavond mijnen oude sim eens testen, ik kan hem in elk geval al aan met tv hangen met hdmi, vanavond ook eens testen :D

_________________
Image
**Mikado LOGO600 **SAB GOBLIN630**Outrage Fusion 50FBL**


13 Mar 2012, 18:09
Profile WWW

Joined: 26 Aug 2011, 02:10
Posts: 3980
Location: Genk
Reply with quote
Post Number:#16 Re: Locale techneut
Deed ik ook altijd met mijne laptop voor huis en keuken gebruik :)

Maarja wat voor resolutie is je oude beamer weet je dat?

_________________
Kiek die Nitro Rustler GOAAAN !!!!!!11!!!11!
Vergeet je hier niet op te geven en te kijken wie waar woont!


13 Mar 2012, 18:17
Profile

Joined: 26 Aug 2011, 02:10
Posts: 3980
Location: Genk
Reply with quote
Post Number:#17 Re: Locale techneut
en Jasl is het gelukt?

_________________
Kiek die Nitro Rustler GOAAAN !!!!!!11!!!11!
Vergeet je hier niet op te geven en te kijken wie waar woont!


14 Mar 2012, 15:53
Profile
User avatar

Joined: 05 Nov 2011, 22:07
Posts: 288
Location: Wingene
Reply with quote
Post Number:#18 Locale techneut
Ja simmen gaat op men tv maar mss toch eens kijken voor een nieuwe, happert wel beetje als ik alles grafisch op 100prcent zet.

Ben bezig met men software, men solidworks wil niet installeren op de windows 7.

Sent from my BlackBerry 8900 using Tapatalk

_________________
Image
**Mikado LOGO600 **SAB GOBLIN630**Outrage Fusion 50FBL**


14 Mar 2012, 17:21
Profile WWW

Joined: 26 Aug 2011, 02:10
Posts: 3980
Location: Genk
Reply with quote
Post Number:#19 Re: Locale techneut
jaslhelicopters wrote:
Ja simmen gaat op men tv maar mss toch eens kijken voor een nieuwe, happert wel beetje als ik alles grafisch op 100prcent zet.

Ben bezig met men software, men solidworks wil niet installeren op de windows 7.

Sent from my BlackBerry 8900 using Tapatalk



je kaart is gemaakt voor de resolutie van je laptop he ;) hoe hoger je resolutie hoe sterker je kaart zal moeten zijn, zelfs met simpele sims enz

_________________
Kiek die Nitro Rustler GOAAAN !!!!!!11!!!11!
Vergeet je hier niet op te geven en te kijken wie waar woont!


14 Mar 2012, 17:22
Profile
User avatar

Joined: 05 Nov 2011, 22:07
Posts: 288
Location: Wingene
Reply with quote
Post Number:#20 Locale techneut
Ja gaan het eens bekijken als ik wat meer tijd heb, alvast bedankt!

Sent from my BlackBerry 8900 using Tapatalk

_________________
Image
**Mikado LOGO600 **SAB GOBLIN630**Outrage Fusion 50FBL**


14 Mar 2012, 17:38
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum theme by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.